Az e-learning képzés egy a Nemzeti Közlekedési Hatóság által elfogadott és jóváhagyott zárt rendszerű távoktatási képzési forma. Az e-learning képzés elvégzése és az e-learning tananyag felhasználása időben korlátozott pl.: 180 nap/75 óra.

Ezen határidők leteltével a hozzáférési jogosultság megszűnik.

Meghosszabbítására – díj ellenében – van lehetőség: 10 óra/30 nap.

A jelentkezés a következő tanfolyam megnyitóján vagy az autósiskola ügyfélfogadó irodájában történik (Tapolca Móricz Zs. u. 24. I.em minden kedden 12-20 óra között) a szükséges adminisztráció elvégzése végett. Az adatok megadását és az elméleti oktatás, illetve a vizsgadíj befizetését követően azonnal megkezdheti a képzést.

Az autósiskola által egyedi azonosítót kap a megadott e-mail címre, amivel a rendszerbe belépve a tanulásra rendelkezésre álló idő alatt tetszőleges időbeosztással elvégezheti a képzést. Az e-learning bármikor abbahagyható, bármikor folytatható, tanulhat éjjel, nappal, amikor csak szeretne, vagy ha van egy kis szabad ideje.

A tanfolyam elvégzésével a rendszer előállítja az elektronikusan aláírt képzési igazolást, amit elektronikus formában elküld a Nemzeti Közlekedési Hatóság felé.

Az autósiskola ezután jelentheti a tanulót elméleti vizsgára.

A vizsgaidőpontot és helyszínt e-mail/SMS formájában elküldöm, amire egy válaszlevelet/SMS-t kell írni, hogy az időpontot tudomásul vette.

Ha ez a lehetőség elnyerte tetszését jelentkezhet személyesen, e-mailben az attisinfo@gmail.com címen vagy a 20/312-4904 telefonszámon.

Az e-learning előnyei:

–          A tanuló maga ütemezheti, mit, mennyit, mikor és hol tanul.

–          Az egyes tananyagrészek ismételhetők.

–          Az ábrák, képek, animációk a megértést jelentősen elősegítik.

–          Folyamatos az önellenőrzés lehetősége. Ez általában tesztekkel, gyakorlófeladatokkal történik.

–          Az előrehaladás sorrendje általában kötött, a kötelező tartalmak teljesítése és az ellenőrző tesztek elfogadható szintű megoldása nélkül a tananyag nem végezhető el.

–          Az online tesztek, gyakorlófeladatok révén a tanulók értékelése objektív, a tanulók önállóan – az oktató bevonása nélkül – fel tudják mérni saját tudásukat, hiányosságaikat.

–      A tananyagok és a keretrendszerek szigorú feltételek szerint akkreditáltak, így garantált a naprakészségük és a megfelelő minőségük.

 

Nézd meg ingyen az interneten elvégezhető KRESZ tanfolyam próba verzióját!